Nakit stvoren za primjetne dame, odvažne frajerice i moderne poduzetnice

By Studeni 21, 2022

Nakit nije samo modni dodatak, već odraz osobnosti. Da bi se vaša osobnost u potpunosti istaknula i došla do izražaja važno je težiti unikatnom nakitu.
Kakav je to unikatni nakit? To je definitivno ručno rađeni nakit. Svjedoci smo predivnih primjeraka naušnica, prstenja, ogrlica, narukvica, broševa… koji su pravo umjetničko djelo, upravo zahvaljujući handmade izradi.
Prije svega divna osoba, a potom prepoznatljiva modna dizajnerica koja izrađuje upravo takav nakit je Marija Murk iz Čakovca, vlasnica brenda nakita pod nazivom Modina nakit by Marija Murk.

modina nakit 2

SVE POČINJE OD LJUBAVI

Prije ručne izrade kod ove modne dizajnerice prisutna je velika ljubav prema modnom dizajnu, pa tek onda smisao za modernim, te ujedno vještine u radu rukama.
Ono što je ključno jest da ta ista ljubav izaziva predivne reakcije i dobiva pozornost javnosti.
Ima li što ljepše nego raditi posao koji voliš, izmamiti osmijeh na licima klijentica i uložiti trud i rad za nekog kao da radiš za sebe?!

modina nakit 1
Eto, takva je modna dizajnerica Marija Murk – radi i stvara sa srcem. Stoga ne čudi da se s takvim pristupom kakav ona ima dolazi do jedinstvenog nakita kojeg su mnogi prepoznali.
A sada nešto više o samom Modina nakitu by Marija Murk.

KVALITETA I NOSIVOST

Nakit je izrađen od gume, kože, metala, poludragog kamenja, te drvenih elemenata.
Riječ je o vrlo kvalitetnim materijalima što je očigledno i u samom spominjanju istih.
Ključna je dominacija geometrijskih oblika u samoj izradi, a najvažnije je da su njezini radovi stvoreni za svaki stil odijevanja počevši od klasičnog i/ili poslovnog pa sve do romantičnog i/ili kreativnog.

modina nakit 3

Kome je namijenjen ovaj nakit? Ženama, odnosno pripadnicama ljepšeg spola koje žele biti moderne poduzetnice, odvažne frajerice i primjetne dame. Tome ide u prilog da je dominantna boja nakita crna koja djeluje snažno i moćno, a osim toga vrlo lako se uklapa na raznovrsne haljine, majice, tunike, košulje…

modina nakit 4
Ali, to nije sve. Iako je glavna modna okosnica crna boja prisutne su i određene boje koje daju upečatljiv kontrast počevši od zelene, žute, crvene, bijele…
Crna boja je odraz klasike i nosivosti, a šarene nijanse primjer upečatljivosti i ženstvenosti, a taj spoj je definitivno dobitna modna kombinacija.

modina nakit 5

Da bi se uvjerili u to upoznajte/ prepoznajte/naručite Modina nakit putem facebook stranice naziva Modina nakit by Marija Murk ili instagram profila modinanakit i budite i vi dio ove modne priče.

 

Ad Sidebar

Contact us: info(at)modni-izazovi.com

Image

Copyright © 2015 - - Modni izazovi - Sva prava pridržana