Lančić oko vrata s privjeskom – budi emocije i uspomene, a stvara asocijacije i reakcije !

By Kolovoz 30, 2022

Ako ste mislili ili pak smatrate da je lančić oko vrata s privjeskom samo modni dodatak ili pak komad nakita, u krivu ste. Naime, riječ je o nečem značajnijem i važnijem.
Svaki lančić je lijep na svoj način i štoviše ima posebno mjesto u vašem srcu, ali i mislima. Bio on upečatljiv ili decentan lijepo ga je vidjeti. To može biti poklon od vama drage osobe, podsjetnik na djetinjstvo, uspomena na prošlost, asocijacija na ime vašeg djeteta i tome slično.

lančić 2

U ovom modnom pogledu nije bitan samo lančić kao predmet, već važniju ulogu imaju privjesci. Raznovrsni privjesci nude nam mogućnost izbora, ali većina osoba zna što voli, te ujedno teži onome istom kao i na početku.
Bili privjesci u obliku slova, s potpunim imenom, religioznim motivima, cvjetnim, geometrijskim ili drugim vrlo su bitni osobi koja ih nosi, štoviše te osobe su emotivno vezane uz njih i znaju zašto ih nose.

lančić 1

Privjesci mogu predstavljati sigurnost, prisutnost bliske osobe, ljepotu života, ali i nadopunu vašoj odjevnoj kombinaciji na lančiću kojeg nosite.
Lijepo ih je vidjeti i nerijetko izazivaju reakcije s različitim pogledima na svijet onih koji vas promatraju ili slučajno sretnu u prolazu.

 

Ad Sidebar

Contact us: info(at)modni-izazovi.com

Image

Copyright © 2015 - - Modni izazovi - Sva prava pridržana