Recite zbogom frustriranim osobama, a poželite dobrodošlicu pozitivcima

By Ožujak 03, 2021

Koliko ste se puta susreli ili pak bili u komunikaciji s nekom frustriranom osobom? Sigurno, barem nekoliko puta i to vam je pokvarilo raspoloženje, te ujedno dan.
Frustracija se pojavljuje kao reakcija na nemogućnost ispunjenja vlastitih ciljeva i želja iz prošlosti ili pak sadašnjosti.
Naime, frustrirane osobe su često ljute na cijeli svijet i štoviše za svoje probleme u više navrata optužuju druge osobe koje uopće nisu povezane s tim.

ISKOMPLEKSIRANOST KAO PREDUVJET

Kako nastaju frustracije? Prije svega treba spomenuti izraz iskompleksiranost koji je usko vezan uz frustracije, a vrlo često je i preduvjet za frustraciju. Iskompleksiranost, a samim time i osjećaj manje vrijednosti se pojavljuje kada se uspoređujemo s drugim osobama koje su postigle neke uspješne ciljeve, a mi nismo, a htjeli bi biti kao i oni. S obzirom da ne možemo biti uspješni kao i te osobe često se pojavljuje bijes, ljutnja, nezadovoljstvo, pa čak I grižnja savjesti.

frustriranost 2

OD NEGATIVNE ENERGIJE DO AGRESIVNOSTI

Vrlo je važno izbjegavati frustrirane osobe. Zašto? Iz vrlo jednostavnog razloga – šire negativnu energiju, a znaju biti i agresivne.
Tome ide u prilog da frustracije rezultiraju bijesom, nasilnim ponašanjem, pa čak i negativnim ispadima.
Nitko se ne osjeća ugodno, dobrodošlo ili prihvaćeno u društvu frustriranih osoba, stoga je važno znati procijeniti osobu i ukloniti iz svog života sve što vam smeta ili pak narušava vaše zdravlje.

frustriranost 3


Život je jedan i ne gubite vrijeme na nepotrebne - frustrirane osobe, već odaberite pozitivno okruženje. Naša preporuka je reći zbogom frustriranim osobama, a poželiti dobrodošlicu pozitivcima.

foto:freepik.com

Ad Sidebar

Contact us: info(at)modni-izazovi.com

Image

Copyright © 2015 - - Modni izazovi - Sva prava pridržana