VESNA SPOSA - 30 godina temeljitog rada, velike ljubavi, iznimne stručnosti i prepoznatljivog uspjeha

By Prosinac 12, 2022

Modna dizajnerica Vesna Pretković, u intimnom i elegantnom ambijentu svog showrooma predstavila je pred stotinjak uzvanika svoju najnoviju kolekciju večernjih haljina i vjenčanica. Idilično uređeno okruženje pretvorilo se u prekrasnu, intimnu galeriju gdje su uzvanici mogli osjetiti dio čarolije te doživjeti ljepotu i eleganciju nove kolekcije spring/summer 2023 . Prezentiranom kolekcijom proslavljena je i obilježena velika 30 obljetnica . Vesna Sposa na sceni je već punih 30 godina ,njezine kreacije obožavaju i nose najljepše Hrvatice !

vesna sposa 30 5

Oduševljenje najnovijom kolekcijom nisu mogle sakriti niti zvijezde hrvatske estradne scene poput Made Peršić, ujedno i voditeljice programa, prekrasna Ivana Mišura Vlaović koja je sa nama od samih početaka, uvijek zanosna Anja Alavanja Viljevac, Jadranka Pezo , glumica Matea Elezović, Ivana Delač, Barbara Suhodolčan, ikona Mila ElegovićJelena Glišić, operna pjevačica Sandra Bagarić i divna Danijela Pintarić te brojnih drugih.

 

vesna sposa 30 1

vesna sposa 30 2

vesna sposa 30 3

Prekrasne haljine na modnoj reviji nosile su poznate manekenke među kojima je Elena Dizdar koja je zaštitno lice mnogih domaćih brendova, a ujedno i proglašena za najbolju streetstyle zvijezdu. Pored nje našla se i prekrasna Antea Valenta, i Ana Vuglec , te mnoge svjetski poznate manekenke modne agencije Talia model vlasnice Tihane Harapin Zalepugin, poput Hana Matija, Irea Burić, Leondarda Zeba, Karla Šekerija, sestre Ana i Lana Klarić, Lucija Putanec, Lara Spajić, Tea Andrić te Donna Marija Šeremet ali i Pavla Predović koja je ponijela titulu lica godine na prestižnom Elle Style Awards.

vesna sposa 30 6

vesna sposa 30 8

vesna sposa 30 10

vesna sposa 30 13

vesna sposa 30 16

vesna sposa 30 18
Za njihov styling kose i make-up bila je zadužena Jadranka Pezo iz studija Marcela u kojem uživaju i neka poznata lica hrvatske estrade.
Najnovija kolekcija VESNA SPOSA s/s 2023 Let 's celebrate #30 svojim modelima nas retrospektivno vraća na sam početak njihove priče i na moderan način oživljavaju kultne kreacije od početka 90-ih pa sve do danas. U kolekciji vjenčanica dominiraju sofisticirani modeli koji pretežno prate i naglašavaju žensku figuru, uz pokoju bajkovitu vjenčanicu kraljevske strukture.

vesna sposa 30 20

vesna sposa 30 12

 

vesna sposa 30 22

vesna sposa 30 26

vesna sposa 30 23

Korišten je širok opus materijala i dodataka poput cotton i 3D aplikacija, kristalnih perla, te ručno izrađenih mašna i floralnih elemenata koji zaokružuju cijelu priču. A za sve naše klijentice koje se ne udaju, ali žele izgledati poput pravih diva, kreirali smo kolekciju večernjih haljina od kojih zastaje dah.
Umjesto fokusiranja na jednu boju, koristili smo cijeli dugin spektar uz dodatak kristalnih elemenata i šljokica, koje dodatno ističu glamur i profinjenost modela.
Zajednički element koji povezuje sve haljine u jednu cjelovitu kolekciju je ljubav prema onome što radimo, zbog koje danas s ponosom stojimo na tronu našeg tridesetogodišnjeg modnog carstva.

vesna sposa 30 14

vesna sposa 30 15

vesna sposa 30 11

vesna sposa 30 21

vesna sposa 30 24

Foto i video: Robin Pretković
Foto: Marko Devčić
Video: Avik Shanich
Rasvjeta: GODJI entertainment
Dj: Dj Jurki – urbani event
Catering: Muring
Vatromet: Mirnovec pirotehnika

 

Ad Sidebar

Contact us: info(at)modni-izazovi.com

Image

Copyright © 2015 - - Modni izazovi - Sva prava pridržana