Emocija kao uvod, ljubav kao zaplet, a rad rukama kao rasplet!

By Rujan 15, 2022

Heklati znači raditi prvenstveno ono što voliš jer sam proces zahtijeva trud, preciznost, volju, vještinu i strpljenje. Osobe koje se bave heklanjem posjeduju sve ove vrline koje su prijeko potrebne na putu do stvaranja predivnih radova, počevši od kuhinjskih predmeta, pa sve do modnih dodataka.
Osoba koja svu svoju ljubav prenosi na stvaranje unikatnih heklanih predmeta je talentirana Nikolina Radeljić Lovrić iz Zagreba. Upravo je Nikolina zaslužna za predivne primjerke heklanih radova koje na njezinoj stranici La petljaa svakodnevno oduševljavaju kreativce i zaljubljenike u ručni rad.

LA PETLJAA 2

LA PETLJAA 1

ZNAČAJ RUČNOG RADA

Ručni rad nije samo rad rukama već je primjer emotivnog odnosa osobe koja izrađuje taj predmet prema osobi kojoj je namijenjen.
Također to je primjer osobnosti stvaraoca koja može, ali i ne mora biti „obogaćena“ preferencijama i željama kupaca.
Boje i način heklanja su također vrlo važni i presudni u stvaranju konačnog dojma. Nikolina izrađuje raznovrsne pletene košare koje mogu biti višenamjenske i upotpuniti vaš interijer ili eksterijer na najljepši mogući način. Također izrađuje i torbe koje su moderne i posebne. Spremna je na svaku suradnju kao i na ispunjanje vaših želja.

LA PETLJAA 4

LA PETLJAA 5

LA PETLJAA 6

LA PETLJAA 7

HEKLANJE KAO AKTIVNOST

Također, važno je istaknuti da je heklanje jedna zanimljiva i opuštajuća aktivnost. Zanimljiva zbog procesa izrade, opuštajuća zbog rada rukama. Kao takva ima svoju priču koja je pozitivna, a s druge strane mnoge osobe podsjeća na djetinjstvo i na bake koje su znale heklati.
Vrijedi istaknuti da se prošlost ponavlja, odnosno heklanje ne izlazi iz mode.
Sve je više kreativaca koji se bave heklanjem. Mi smo odabrali Nikolinu. Zašto?! Jer je njezin vedri duh i pozitivni pogled na svijet očigledan u pogledu na svaki rad.
I ta energija vas naprosto obuzme da njezina osobnost utječe na izgled svakog pojedinačnog rada. Kakav je to rad? Onaj s veseljem. A mi se radujemo svakom njezinom novom heklanom predmetu.
Ne znate o čemu je riječ?!

LA PETLJAA 3

LA PETLJAA 8

Posjetite njezinu facebook stranicu i instagram profil i uvjerite se u sve prethodno navedeno.
FACEBOOK STRANICA : https://www.facebook.com/profile.php?id=100083382128619
INSTAGRAM PROFIL :https://www.instagram.com/la_petljaa/

 

Ad Sidebar

Contact us: info(at)modni-izazovi.com

Image

Copyright © 2015 - - Modni izazovi - Sva prava pridržana