Budite moderna žena, odvažna poduzetnica ili pak primjetna dama – uz brend Lotie Design!

By Svibanj 05, 2021

fotografija naslovnice : Hrvoje Mareković

Već duže ste u potrazi za jednim brendom odjeće koji objedinjuje cjelokupni modni dizajn, te ujedno način rada koji je usmjeren prema svakoj ženi, curi, majci ili pak djevojčici?
Mi smo otkrili idealan modni brend koji će ukloniti sve vaše nedoumice i omogućiti vam da konačno zablistate u haljini, tunici, suknji, košulji ili nekom drugom odjevnom predmetu kakav ste oduvijek priželjkivali.

lotie 3
Lotie Design je brend odjeće koji ispunjava sve vaše želje. Pitate se kako? Vrlo jednostavno - glavni cilj ovog brenda odjeće je biti jednak prema svim ženama, ali i biti usmjeren prema doslovce svakoj pripadnici ljepšeg spola.

lotie 16
HALJINE ŠIVANE PO MJERI

Na što se to točno odnosi? To se odnosi na rad i dizajn koji je prilagođen svima bez obzira na dobnu skupinu, profil osobe ili fizičku građu.
Haljine šivane po mjeri dokaz su ručnog rada i velikog truda koji će udovoljiti i najvećim kriterijima. Materijal možete birati sami, ali se također odlučiti i za onaj po preporuci modne dizajnerice, te ujedno vlasnice brenda Lotie Design, Matee Mihić i vjerujte, nećete pogriješiti.

lotie 2

lotie 4

 

lotie 1
Ono što je ključno jest birati materijale koji se vama sviđaju, a krojeve koji vam isključivo pristaju. A to prvenstveno znači da svaka pripadnica ljepšeg spola može biti lijepa i primjetna ako zna odabrati odjeću koja je idealna za nju.

lotie 17


KREACIJE ZA ODREĐENE DOGAĐAJE

Različite su prigode od onih svakodnevnih, poslovnih pa sve do svečanih koje zahtijevaju ponekad pristojnu, ponekad otmjenu, a ponekad primjetnu kreaciju. I ta kreacija mora biti prikladna za određeni događaj. Upravo su takve kreacije brenda Lotie Design.

lotie 5

lotie 6

lotie 7

Na vama je da se povjerite modnoj dizajnerici Matei Mihić koja je naći savršeno rješenje za vas. Svaka pripadnica ljepšeg spola se želi za svečane trenutke osjećati kao primjetna dama, za poslovne kao odvažna poduzetnica, a za svakodnevne kao moderna žena.

lotie 11

 

lotie 12

 

lotie 15
Budite jedna od tih uz brend Lotie Design, te na taj način podržite hrvatski dizajn, kreativnost, rad, trud i smisao za modernim, nosivim i udobnim odjevnim predmetima.
Posjetite facebook stranicu naziva Lotie Design ili instagram profil lotiedesign i odaberite haljinu, tuniku, suknju ili neki drugi odjevni predmet sukladno vašim preferencijama i željama.

Ad Sidebar

Contact us: info(at)modni-izazovi.com

Image

Copyright © 2015 - - Modni izazovi - Sva prava pridržana