Dubrovačka trpeza – gastronomska senzacija po okusu, mirisu, boji i izgledu jela!

By Listopad 17, 2022

Tradicionalna Dubrovačka trpeza atraktivan je gastronomski događaj koji se održava svake godina kao završna manifestacija i kruna Good Food Festivala u Dubrovniku.
S obzirom da se zbog globalne pandemije koronavirusa nije održavala dvije godine sasvim je logično da je jučerašnji događaj na Stradunu dočekan s nestrpljenjem u svakom smislu.

du trpeza 1

du trpeza 2

du trpeza 3

du trpeza 4

du trpeza 5

du trpeza 6

du trpeza 7

du trpeza 8

Nazočni su itekako imali što i čekati i vidjeti jer je Dubrovačka trpeza uistinu prava gastronomska senzacija po - okusu, mirisu, boji i izgledu jela.
Svoja slana i slatka jela predstavili su mnogi dubrovački hoteli, restorani, slastičarne…, a mogli ste popiti i čašicu vrhunskog vina poznatih vinara.
Velik broj posjetitelja kako domaćih tako i stranih uživalo je specijalitetima i delicijama kojima je uistinu bilo teško odoljeti.
Sav prihod je bio humanitarnog karaktera što dodatno oplemenjuje i daje vrijednost, te značaj ovom hit gastro događaju.

du trpeza 9

du trpeza 10

du trpeza 11

du trpeza 12

du trpeza 13

du trpeza 14

du trpeza 15

du trpeza 16

du trpeza 17

du trpeza 21

Organizatori Dubrovačke trpeze su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora- Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, Ceh ugostitelja, te Turističko ugostiteljska škola Dubrovnik.

Osunčani Stradun, slobodna nedjelja, gastro rapsodija i nastup Klape Subrenum pokazali su se idealnom kombinacijom.
Ovo je samo još jedan u nizu pokazatelja kako je Dubrovnik poželjna turistička destinacija ne samo ljeti, već i cijelu godinu.

Ad Sidebar

Contact us: info(at)modni-izazovi.com

Image

Copyright © 2015 - - Modni izazovi - Sva prava pridržana