Živite život punim plućima uz Allianthe proizvode, stručne savjete i radionice!

Share the joy
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares


Svakodnevni ubrzani tempo života traži da se prilagodimo toj brzini. Jesmo li spremni na takav način života, znamo li se oduprijeti stresu i raznim bolestima koje nastaju, te koje su posljedice nezdravog života samo su neki od pitanja s kojima se redovito susrećemo.         Allianthe tim pomoći će vam da dobijete odgovore na ova pitanja, razvijete svijest o važnosti zdravlja, te dovedete u sklad duh i tijelo s okolinom. Što je najvažnije? Pomoći svakom čovjeku kod osobnog razvoja i psihofizičkog zdravlja. Allianthe stručnjaci najbolje znaju kako se to radi.

Tome ide u prilog da ovaj tim organizira savjetovanja i grupne radionice koje su prijeko potrebne i veoma korisne svakom čovjeku.

Tek kad vi stavite zdravlje na prvo mjesto, tada slijedi pomoć stručnjaka. Upravo stručnjaci iz Allianthe tima znaju što je savjet, znaju što je pomoć, te znaju što je put do zdravlja i zdravog načina života.

Živjeti život punim plućima ne znači pustiti da se sve odvija kako ide, već preuzeti kontrolu nad svojim životom i na pravi način razvijati i psihičko i fizičko zdravlje te ga usmjeravati na pravi put.

Da bi čovjek bio u potpunosti zdrav treba pronaći vremena za sebe. Što to znači? To znači u svoj svakodnevni raspored nadopisati vrijeme za odmor, vježbu i opuštanje, te za svoje zdravlje koristiti isključivo visokokvalitetne proizvode na biljnoj bazi.

Upravo Allianthe tim svojim proizvodima kao što su prijeko potrebna i korisna  eterična ulja i pripravci koji sadrže eterična ulja i hidrolate stavlja na važnost kvalitetu i djelovanje. Kvalitetu jer se radi o zaista visokokvalitetnim proizvodima na biljnoj bazi, a djelovanje iz razloga što ti proizvodi zaista imaju učinak na vaše zdravlje i pomažu vam.

Nisu samo eterična ulja proizvodi koje nudi Allianthe tim. Tu su i raznovrstan izbor čajeva, macerata i drugih proizvoda koji olakšavaju vaš život i smanjuju učestale tegobe.

Jedan od fenomenalnih proizvoda je melem za sinuse, prehladu ili glavobolju. Također velik izbor balzama na prirodnoj bazi su dodatna prednost brenda Allianthe.

Vrlo je važno istaknuti da je Bronhi balzam najprodavaniji proizvod. Korištenjem ovih proizvoda rješavate se neugodnih i neočekivanih zimskih tegoba na prirodan način. U ponudi će uskoro biti i proizvodi poput kreme za psorijazu, te nevenova hidratantna krema za lice i tijelo. Smiljana – krema od smilja posebna je atrakcija jer je vrlo dobar i učinkovit proizvod  za njegu kože za vrijeme zimskog perioda.

Koža je posebice osjetljiva zimi i potrebno ju je nadasve čuvati i održavati. Posebno je zanimljiva i vrlo učinkovita krema za hiperpigmentacijske mrlje i ožiljke od akni. Mrlje, te ožiljci od akni su ozbiljni problemi i upravo vam ove kreme pomažu da se riješite neugodnih pojava na licu.

Svaki od proizvoda je vrlo djelotvoran i nadasve koristan za vaše zdravlje.

Ove fenomenalne proizvode možete naručiti putem facebook stranice Allianthe aromaterapija i web shopa Allianthe.com.hr na kojem možete pronaći raznovrstan izbor proizvoda visoke kvalitete i još veće djelotvornosti.

Na ovaj način uvjeriti ćete se zašto je zdrav način života definitivno najbolji način života.Share the joy
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY