SOCAP ORIGINAL CROATIA – vrhunska kvaliteta i zadovoljstvo kupaca kao prioritet

Share the joy
 • 23
 •  
 •  
 •  
 •  
  23
  Shares


Postoje brendovi koji  se plasiraju na tržište bez uvođenja ključnih promjena u smjeru zadovoljstva kupaca, a postoje oni i kojima su kupci na prvom mjestu.

Jedan od onih kojima su kupci na prvom mjestu je brend SOCAP ORIGINAL CROATIA.  Zadovoljstvo kupaca proizlazi iz provjerene kvalitete, učinkovitosti svakog pojedinog proizvoda i znanjem profesionalaca koji zastupaju, te ujedno predstavljaju ovaj brend. Kako bi se mogao okarakterizirati ovaj brend?

To je brend koji  prije svega jamči veliku kvalitetu, još veću prepoznatljivost i najveće zadovoljstvo kupaca. Tome ide u prilog da je SOCAP ORIGINAL CROATIA nositelj AAA certifikata,  a upravo je taj certifikat jedan  od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja.

Također je  dugogodišnji  lider u opremanju frizerskih i kozmetičkih salona, te Wellness i Spa Centara. I što je najvažnije svi su zadovoljni  njihovim proizvodima čija uporaba rezultira istinskom ljepotom, njegovanošću i brigom o izgledu i zdravlju.

Kako bi se zadržala vodeća pozicija na tržištu profesionalne njege i ljepote prisutan je velik trud i rad. Tako se redovito  ulaže u edukaciju osoblja, modernizaciju poslovne tehnologije, kreativna marketinška rješenja te uređenje i otvaranje novih prodajnih struktura.

Bogat i raznovrstan asortiman dostupan je i pravnim i fizičkim osobama pa je tako cilj da svatko od kupaca pronađe nešto za sebe bez obzira radilo se o profesionalnoj ili osobnoj uporabi.

Stručnost osoblja je također jedna od bitnih odrednica povezana s ovim brendom.  Tome svjedoče i edukacijske usluge od strane svjetski poznatih edukatora.  Jer, znanje je ključno u donošenju ključnih odluka i rješenja u svakom poslu, pa tako i u ovom.

Ovaj brend redovito prati trendove i potrebe tržišta, a njihove investicije koncentrirane su i na optimizaciju prodajnog asortimana sve u nastojanju da svjetska imena najpoznatijih profesionalnih marki uvrste u njihov multi brand. I zato je ovo brend ne samo na hrvatskoj, već na svjetskoj razini.

Upravo je SOCAP ORIGINAL CROATIA distributer svjetski poznate Make up forever profesionalne kozmetike, te brendova kao što su Davines, GHD, Wella, Loreal, Kerastase, Cold hair, Refectocil, Ardell, Entity, Beauty blender, Wahl i ostalih. SOCAP ORIGINAL CROATIA  ima i svoje vlastite brendove kao što su Masharel, Lionse, Demoiselle i Depilia koji su prikaz kvalitete na visokoj razini.

Svaki od ovih brendova je prepoznatljiv za sebe i upravo je postao poznat zahvaljujući profesionalnosti, stručnosti i kvalitetnom radu.Share the joy
 • 23
 •  
 •  
 •  
 •  
  23
  Shares

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY