SJAJAN KAO I TI! – prvi pravi parfem u svijetu sa šljokicama

Share the joy
 • 86
 •  
 •  
 •  
 •  
  86
  Shares


Čakovečki parfumer Tomislav Vrbanec odgovorio na želje milijuna žena

Nakon brojnih pokušaja u parfemskoj industriji, traženja omjera i pravog spoja sastojaka, svjetska je ekskluziva da je čakovečki master parfumer Tomislav Vrbanec uspio napraviti prvi parfem sa sjajnim česticama koji se nanosi klasičnom pumpicom. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli i pomnom omjeru sastojaka,  jedinstvenom sastavu, premostio je prepreku koja je mnogima stajala na putu, da parfem neometano izlazi iz sprej pumpice.

Istina je da na tržištu postoje parfemske i toaletne vode (edp i edt) sa šljokicama koje se sprejasto nanose, no ne i pravi parfem, barem ne do sada. Oni koji postoje, nanose se kao roll on. Upravo je zato pothvat Tomislava Vrbanca itekako vrijedan pažnje.

Osluškujući pomno potrebe mahom ženske parfemske publike, a kada je riječ o parfemima sa sjajnim česticama, nikako nije mogao ignorirati njihove želje. I sada može ponuditi uistinu jedinstvenu priliku da sjajno mirišu!

S obzirom na to da Hrvatska Parfemska Kuća na čelu s glavnim parfumerom Tomislavom Vrbancom inzistira na visokoj razini kvalitete svojih proizvoda, njihova najnovija kolekcija, tako dugo očekivana u svijetu parfema  eksluzivom, izgledom i kvalitetom spada u sam vrh parfemskih proizvoda.

Tomislav Vrbanec školovani je parfumer u francuskom Grasseu, a već dvanaestak godina kreira parfeme za mnoge poznate svjetske brendove. Sa željom da trendove parfemske i industrije mirisa dovede u svoju domovinu pokrenuo je projekt Hrvatske Parfemske Kuće čije se poslovanje bazira na proizvodnji mirisa pod privatnim brendovima te pravih niche parfema koji nisu masovna proizvodnja i ne mogu se kupiti u parfumerijama i drogerijama široke potrošnje, a  postojanost kojih je dugotrajnija od parfemskih i toaletnih voda poznatih svjetskih marki.

Glossy Glam Collection by Tomislav Vrbanec spada u kategoriju niche perfume. Dolazi u dva mirisa No. 1 i No. 2 te tri boje, zlatnoj, plavoj i crvenoj. Oba mirisa nose glamurozno ime GG – Gossy Glam.

Glossy Glam No. 1 je nježan i cvjetni. Namijenjen je ženi, djevojci koja je aktivna, uvijek u pokretu. Koja je dinamična, zna što želi i što treba da to i ostvari. Zato je GG No.1 idealan pratitelj za cijeli dan i sve dnevne obveze, za posao, razbibrigu, šetnju, poslije treninga, a zbog svog glamuroznog looka, s njime si spremna i za večernje izlaske. Svježih je cvjetno-voćnih nota, a sadrži bijelu freziju, ljiljan, lotus, jantar, vaniliju, breskvu….

Glossy Glam No. 2 je slatki i puderasti miris. Teško mu je odoljeti, a namijenjen je ženama koje se osjećaju senzualno. Ovaj će miris to samo pojačati. Voli zavođenje, osvaja. Ako želite biti primijećene, ovo je miris za vas. On jednostavno slavi žensku senzualnost. Krase ga note cvijeta naranče, mandarine, ruže,  mimoze, pačulija, opopanksa.

Sigurno je da će mnoge obožavateljice šljokica s oduševljenjem dočekati vijest će se Glossy Glam Collecton uskoro naći i u  maloprodaji, dok je za sada dostupan na online trgovini  Hrvatske Parfemske Kuće koja je kolekciju plasirala na tržište pod sloganom „Glossy as you are!“ – „Sjajan kao i ti!“.Share the joy
 • 86
 •  
 •  
 •  
 •  
  86
  Shares

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY