Recite „DA“ kvaliteti, zdravlju, trendovima i vlastitoj viziji ljepote i ženstvenosti

Share the joy
 • 17
 •  
 •  
 •  
 •  
  17
  Shares


„Rekla sam sudbonosno ‘da’ Jane Iredale. Zato što ne pristajem na kompromise.“  

Vjenčanje je, kažu, najljepši dan u ženinu životu. No ima li pravo samo na jedan? Ili od svoga života može napraviti nisku najljepših dana kada sklopi sveti savez sa samom sobom? Savez u kojem će sebe voljeti, poštovati i cijeniti svoju unutarnju ljepotu i mudrost u sve dane života svoga. I dopustiti toj unutarnjoj ljepoti da pokaže vanjski sjaj.

Na to obećanje samima sebi odlučile su se i one: samosvjesne trendseterice Anita Dujić, Lidija Lešić, Fani Stipković i Martina Matušin uz bridal kolekciju mineralnog make-upa Jane Iredale. Rekle su „da“ kvaliteti, „da“ zdravlju, „da“ trendovima koje postavljaju same i „da“ vlastitoj umjesto nametnutoj viziji ljepote i ženstvenosti. One znaju da ljepota nije za posebne trenutke. Ona je, radije, tjelesni izraz svakoga trenutka u kojem živimo prema vlastitim mjerilima.

Kako će tu ljepotu izraziti i naglasiti, odabrale su same: vintage lookom, prirodnim lookom, bezvremenskim i klasičnim lookom, prepustivši se prvom kistu Jane Iredale, make-up virtuozu Shawnu Towneu koji je karijeru gradio u Los Angelesu i New Yorku radeći na velikim projektima glazbene i filmske industrije. Zvijezde ovoga simboličnog vjenčanja svoju su ljepotu ogrnule svečanim haljinama najpoznatije hrvatske dizajnerice Matije Vuice, a sjaj njihovih lica naglasile su svečane frizure Ivice Palinića. U prijestolnici ljepote, make-up akademiji Ministry of Beauty, u mirisu ružinih pupoljaka Lela Designa vrata je otvorilo novo carstvo prirodnih, neškodljivih i njegujućih pigmenata: Jane Iredale kolekcija za mladenke nije make-up za jedan, najljepši, dan; ona je za svaki dan u kojem žene ostaju vjerne sebi i ne pristaju na kompromis.

O kolekciji

Mineralna dekorativna kozmetika Jane Iredale temelji se na uvjerenju da kožu treba njegovati, štititi i istaknuti, a ne prekriti i promijeniti. Minerali i prirodni pigmenti utkani u pudere, ruževe, sjenila, olovke i druge proizvode ove kolekcije nježni su i neškodljivi za kožu, štite je od vanjskih utjecaja te joj istovremeno dopuštaju da diše. Dok naglašavaju i pojačavaju prirodni sjaj, njeguju poput preparativne kozmetike zahvaljujući prirodnim ekstraktima i uljima. Ističu se dugotrajnošću te nude optimalno pokrivanje, a pritom ne opterećuju kožu jer ne sadrže sastojke poput parabena, ftalata, talka i  sintetičkih mirisa. Proizvodi su veganski i nisu testirani na životinjama.  Za Jane Iredale zdrava koža najbolja je podloga, ostalo su samo dodaci.Share the joy
 • 17
 •  
 •  
 •  
 •  
  17
  Shares

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY