Jednostavnost pretvorena u moderne i primjetne kreacije od pamuka

Share the joy
 • 30
 •  
 •  
 •  
 •  
  30
  Shares


Modni brend A.R.M. dizajn međimurski je novitet koji se pojavio na modnoj sceni  prije svega nekoliko mjeseci i već sad uspješno posluje, te osvaja tržište s jedne strane veoma jednostavnim, a s druge opet primjetnim kreacijama.

Vlasnica i kreatorica brenda, Ivana Pozvek, oduvijek se htjela baviti modom i ovo je bio najbolji mogući način da svoju ideju pretvori u djelo. Smisao za jedinstvenim stilom i kreacijama koje su nosive za sve prigode pokazali su se izvrsnim modnim spojem.

Ideja za stvaranjem svoje modne linije javila se još prije četiri godine, ali je realizaciju čekala do 2017. godine zbog obaveza koje donosi majčinstvo. Njezina tri sina Antonio, Rajan i Mark, koji ujedno stoje iza samoga imena modne marke A.R.M., najveća su joj motivacija i radost. Stoga ovaj naziv brenda ima specifičan, originalan i asocijativan naziv.

Ovaj hrvatski proizvod prepoznat je i prihvaćen u samom početku što pokazuju stalna sudjelovanja na modnim revijama i događajima koji su idealna prilika za predstavljanje kreacija javnosti.

Posve jednostavne i ležerne kreacije osnovno su obilježje svih modela odjeće izrađenih od finog pamuka koji svima lijepo pristaje. Osim toga pamuk je idealan za sve prigode,  a ujedno i zahvalan za održavanje što je dodatna i veoma velika prednost ovih odjevnih predmeta.

Haljine i tunike različitih krojeva, boja i stilova odličan su odabir za šetnje, izlaske, te mnoga događanja.

Turbani ne izlaze iz mode i posebna su atrakcija. Rađeni od stopostotnog pamuka s modernim dizajnom zaista lijepo i zanimljivo izgledaju.

Kreatorica je mislila na sve stoga se željeni modeli mogu naručiti u bilo kojoj veličini što je osobito privuklo kupce plus size modela . Tako da veličine dosežu konfekcijski broj 56.

Cijene su pristupačne, a vlasnica ih ne planira mijenjati jer joj je jedan od glavnih ciljeva stvarati modele dostupne svima. Pozitivne povratne informacije zadovoljnih klijentica ono su što brend podiže i motivira za još bolji i uspješniji rad s ciljem širenja ponude i poslovanja.

Posjetite facebook stranicu https://web.facebook.com/dizajn.A.R.M/ ili instagram stranicu ovog brenda https://www.instagram.com/a.r.m_dizajn/ i pobliže se upoznajte s jedinstvenim kreacijama koje će u svakom smislu privući vašu pozornost i naprosto vas oduševiti.

Ukoliko želite biti prava modna frajerica naručite neki od odjevnih predmeta putem web prodaje na stranici www.arm-dizajn.com.Share the joy
 • 30
 •  
 •  
 •  
 •  
  30
  Shares

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY