IZBOR ZA PAMĆENJE: Izvrsna organizacija, zanimljiv program i pozitivni dojmovi

Share the joy
 • 22
 •  
 •  
 •  
 •  
  22
  Shares


Dugoiščekivano finale jedinstvenog izbora Najljepša Mama Hrvatske održalo se 1.rujna na famoznoj lokaciji –  u šibenskom kazalištu. Mnogobrojna publika istinski je uživala u zanimljivom glazbenom, scenskom i modnom programu trećeg po redu ovakvog izbora. Natjecalo se osamnaest kandidatkinja iz cijele Hrvatske, a predstavile su se na najbolji mogući način u tri izlaza na pistu.

Natjecateljice se predstavile u tri izlaza

Dvije ključne osobe u organizaciji ovog događaja su vlasnica licence izbora Najljepša Mama Hrvatske Maja Gnjidić Verdecchia i osoba zaslužna za koreografije, hodanje na pisti i cjelokupni dojam natjecateljica, Ljiljana Stamenković. S tolikom ljubavlju, znanjem i trudom su radile na organizaciji, te omogućile natjecateljicama da osjete istinsku dobrodošlicu u Šibeniku  tako da takav odnos i rad zaslužuju svaku pohvalu.

               Prvi izlaz, odnosno prvo predstavljanje natjecateljica je bilo u kreacijama modne dizajnerice Đine Grbin gdje su kandidatkinje pokazale svoju odvažnost. Za vrijeme prvog izlaza  također su odgovarale na pitanja s glavnom tematikom majčinstva, preciznije odnosa majke prema djetetu i obrnuto.

Predstavljanje talenata je bio drugi, i više nego zanimljivi zadatak. Svaka od kandidatkinja prezentirala je i predstavila što joj najbolje ide za rukom počevši od pjevanja, plesanja, recitiranja, slikanja, nekog drugog kreativnog stvaranja ili pak kulinarstva.

Posljednji, odnosno treći izlaz u kojem su kandidatkinje uistinu zablistale je bio onaj u svečanim kreacijama po njihovom izboru.

Nimalo lak zadatak za žiri

Tko je najbolja, najljepša i najzanimljivija kandidatkinja odlučivao je žiri kojeg su činili: šibenski gradonačelnik Željko Burić, dogradonačelnik grada Šibenika Danijel Mileta, direktor Turističke zajednice grada Šibenika, Dino Karađole, dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić,  prva pratilja gospođe svijeta 2005. Ivana Smoje,  nekadašnja manekenka Zorica Landeka, suprug vlasnice licence Luigi Verdecchia, predstavnica generalnog talijanskog konzulata za Šibensko-kninsku županiju Maria Rita Baranović,  glazbeni menadžer Zoran Škugor, vlasnica portala Modni Izazovi, Jelena Hendić i  švedski masterchef Peter & Carina Nordin.

Virovitičanka i Osječanka glavne pobjednice

Nakon zbrajanja glasova ocjenjivački žiri je tako odlučio da je Najljepša Mama Hrvatske, Virovitičanka Ivana Štengl kojoj je krunu predala prošlogodišnja pobjednica Šibenčanka Jelena Živković. U kategoriji Dijamant titulom najljepše okrunjena je Osječanka Ines Novak. Titulu Najljepša Mama Hrvatske fotogeničnost osvojila je Šibenčanka Ana Vukičević.

Posebne lente za posebne natjecateljice

Dodijeljeno je  sedam lenti zanimljivog naziva i posebnog značaja po kategorijama. To su kategorija elegancija, fotogeničnost, fashion, simpatičnost, osobnost, glamur i stil. U kategoriji elegancija lentu je osvojila Branka Vrbanec, titulu najljepša Mama Hrvatske fotogeničnost osvojila je  Ana Vukičević, lentu fashion osvojila je Ljubica Radović, u kategoriji simpatičnost lentu je osvojila Maja Vincek, titulu miss osobnosti osvojila je Elizabeth Suzana Kozina, titulu glamur osvojila je Ankica Biondić, lentu za stil dobila je Marijana Jaman.

Revija s značajnom porukom

Posebno emotivna revija s značajnom porukom bila je ona dizajnerice Karmen Herceg posvećena Šibenčanki Željki Štokić koja se natjecala na ovom izboru 2016. godine, ali je nažalost izgubila bitku s velikom bolešću. Njezina prisutnost i značaj nikad neće biti zaboravljeni.

Ovaj izbor održao se pod voditeljskom palicom voditelja imenom Valerio Baranović i Matea Erceg koji su na pravi način uveli i proveli publiku kroz ovu večer za pamćenje.

FOTO: ŽELJKO KRNČEVIĆ/MILAN BALABANShare the joy
 • 22
 •  
 •  
 •  
 •  
  22
  Shares

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY