IVANA JURIĆ: „Svakako bi godinu trebali ispratiti u najboljem izdanju, pa neka to bude uz blještavilo“

Share the joy
 • 211
 •  
 •  
 •  
 •  
  211
  Shares


Jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica Ivana Jurić, vlasnica brenda I.J. Design osoba je čije kreacije ne prestaju oduševljavati pripadnice ljepšeg spola. U njezin modni salon u centru Zagreba se dolazi i odlazi s oduševljenjem. Zašto? Jer upravo Ivana ispunja sve vaše želje i daje vam najidealniji savjet kako da odaberete savršenu kreaciju. Upravo su savršene kreacije još savršenije kad ih se odjene za doček Nove godine. Koja boja, dizajn i materijal su siguran odabir, te što se nikako ne smije odjenuti za najluđu noć u godini otkriva poznata dizajnerica u intervjuu.

Kako izgleda odjevna kombinacija koja je idealna za doček Nove godine?

Idealna kombinacija za doček Nove godine je naravno haljina jednostavnog kroja koja će otkriti noge ili dekolte a po novome i leđa, gdje prevladava efektni materijal.

Mnogi su u brojnim nedoumicama što odjenuti – koji je vaš savjet kad su u pitanju boja i dizajn kreacije.

Moj savjet je da odjenete ono u čemu se najbolje osjećate. Crvena boja je ona u kojoj će vas svi zamijetiti, crna mala haljinica je uvijek In i nepogrešiv izbor, a za šljokičastu varijantu se usude one najhrabrije. Svakako ćete najviše zablistati kad se osjećate iznutra lijepo, zar ne!? Kako zračite tako i privlačite!

Čipka, saten, pliš ili til – koji materijal je najbolji odabir za najluđu noć u godini?

Od superzavodljivih mini haljina do onih malo posebnijih, elegantnih maksi modela, sve je to začinjeno čipkom, plišom, prozirnim elementima, šljokicama i detaljima u stilu nakita.

Koje haljine su po vašem mišljenju sigurniji izbor – kraće ili duže?

Odabir haljine za doček 2019.ovisi o prigodi i mjestu na koje idete. Duge haljine su namijenjene za skupe restorane i luksuzne hotele. Kratke haljine su za koktel parti, zabavu u kafiću, klubovima ili wine barovima.

Veoma dugo ste u modnom dizajnu. S obzirom na dosadašnje veliko iskustvo koje kreacije su najprodavanije i najtraženije za blagdane?

Haljine od pliša su definitivno must have zadnje dvije do tri godine. U ponudi imamo nekoliko kreacija od pliša po povoljnim cijenama i moram priznati da su najprodavaniji artikli u prosincu. Bitna je prepoznatljiva estetika bazirana na nosivim, modernim i udobnim kreacijama.

Je li istina da su haljine od šljokičastih materijala najpopularnije za doček Nove godine?

Svakako bi godinu trebali ispratiti u najboljem izdanju, pa neka to bude uz blještavilo.

Koji je vaš savjet za pripadnice ljepšeg spola kod odabira odjevne kombinacije.

Bitno je izabrati model haljine koji će vama osobno najbolje odgovarati; krojem, bojom i stilom!

Što se nikako po vašem mišljenju ne bi smjelo odjenuti za doček, odnosno kakva odjeća je nepoželjna.

Po mom mišljenju je to casual kombinacija, znači traperice sa basic majicom. Tu noć zaista se svi trebamo pokazati u najboljem izdanju kad ulazimo u najbolju nadolazeću Novu godinu.

Kako izgleda kombinacija koja se zna odjenuti za doček Nove godine, a po vašem mišljenju je modni promašaj.

Iskreno, nisam vidjela niti jednu lošu kombinaciju dosad. I zažmirim primjerice uz krivi odabir štikli uz određenu haljinu. Cure tu noć blistaju i kad su drugačije od ostalih.

Jesu li uzorci i šarene kombinacije dobrodošli za novogodišnju noć ili je bolje ostati vjeran jednobojnim kombinacijama.

Ovu 2018. godinu je definitivno obilježio leopard uzorak. Nisam potivnik tih uzoraka i nemam ništa protiv ukoliko netko odabere šarenu haljinu. No, cvjetiće bih svakako izbacila jer su mi ti uzorci definitivno najbolji izbor za kolekciju proljeće/ljeto.Share the joy
 • 211
 •  
 •  
 •  
 •  
  211
  Shares

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY