Emirates osvojio 14. uzastopnu nagradu World’s Best Inflight Entertainment Award

Share the joy
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares


Uz to, aviokompanija je ove godine primila priznanje za najbolju uslugu zrakoplovnih djelatnika na Bliskom istoku.

 1. srpnja 2018. – Emirates je primio nagradu World’s Best Inflight Entertainment Award 14. godinu zaredom na prestižnoj dodjeli nagrada Skytrax World Airline Awards 2018. Ova je zrakoplovna kompanija dobila i nagradu usluge izvrsnosti za najbolju uslugu zrakoplovnih djelatnika na Bliskom istoku ove godine.

Nagrade Skytrax World Airline smatraju se svjetskim mjerilom izvrsnosti zrakoplovnih kompanija. Tako je za ovogodišnje rezultate presudilo mišljenje više od 20 milijuna putnika iz 100 zemalja. Ocjenjivanje je uključilo više od 335 aviokompanija u periodu od kolovoza 2017. do svibnja 2018. godine.

„Čast nam je što je Skytrax prepoznao našu predanost inovativnosti i izvrsnosti usluga. Uvijek predano radimo na tome da ostanemo kreativni, relevantni i nastavimo stvarati sadržaj koji zadovoljava naše multinacionalne i višekulturalne putnike. Činjenica da se ove nagrade temelje na izravnoj povratnoj informaciji putnika je zadovoljavajuće i divno priznanje za sve napore koji se ulažu u stvaranje iskustva Emiratesa”, izjavio je Patrick Brannelly, divizijski potpredsjednik Emiratesa zadužen za iskustvo kupaca (IFEC).

Emirates je oduvijek bio inovator u industriji, prva je zrakoplovna kompanija koja je instalirala TV ekrane na svakom sjedalu u svakom zrakoplovu u svojoj floti 1992. godine. Danas Emirates pruža jednu od najopsežnijih i najsuvremenijih usluga zabave i komunikacija na letu. ice, nagrađivani sustav za zabavu u zrakoplovu, sad nudi više od 3.500 zabavnih kanala, uključujući više od 100 kanala i 850 filmova iz cijelog svijeta.

Uz raznolikost sadržaja, u čijoj ponudi prednjači, Emirates također ulaže u pružanje povezanosti i Live TV za svoje klijente. Više od 70% svih zrakoplova Emiratesa nudi Live TV, uključujući sve Boeing 777-200LR i 777-300ER zrakoplove u floti. Live TV putnicima koji su sportski fanovi pruža mogućnost praćenje omiljenih utakmica i turnira na programima Sport 24 i Sport 24 Extra. Putnici također mogu uživati u izboru međunarodnih vijesti kao što su CNN, BBC World News, Sky News, Euro Vijesti, CNBC i NHK World. Live TV dostupan je na više od 170 Emirates zrakoplova, uključujući flotu Boeing 777 i odabrane zrakoplove Emirates A380.

Wi-Fi povezanost također je dostupna na više od 99% flote, uključujući sve A380, 777-300ERs i 777-200LR zrakoplove. Putnici u svim klasama na raspolaganju imaju 20 MB besplatnog Wi-Fi prometa, a svaki mjesec gotovo milijun putnika tijekom leta iskoristi ovu ponudu. Članovi programa Emirates Skywards mogu uživati u posebnim pogodnostima, ovisno o njihovom članstvu i klasi putovanja, uključujući besplatni bežični pristup internetu prilikom putovanja u prvoj i poslovnoj klasi.

Emirates iskustvo na letu nadopunjuje međunarodni tim s preko 21.000 članova kabinskog osoblja iz više od 135 zemalja. Članovi posade, koji govore više od 60 jezika, obučeni su u centrima za obuku u Dubaiju kako bi pružili najbolju uslugu i iskustvo za vrijeme leta.Share the joy
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY