Brojne svjetske i domaće zvijezde lude za hit predstavom CirqueduSoleila

Share the joy
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares


Najveća hrvatska metropola našla se u privilegiranom društvu gradova kao što su Barcelona, Madrid, Milano, Moskva, Helsinki, London i Berlin koji će ugostiti TORUK – The First Flight, predstavu kanadske trupe CirqueduSoleil i to za manje od dva tjedna!  A nakon što napusti europski kontinent, nakon gotovo četiri godine i izvedbi diljem svijeta, ova će predstava zauvijek završiti svoj put i prestati s prikazivanjem. Stoga je ovo uistinu jedinstvena i posljednja prilika za pogledatiovaj spektaklkoji nisu propustila brojna svjetski poznata lica, a kojem se raduju i domaće zvijezde.

James Cameron redatelj je mega uspješnog filmskog hita AVATAR po čijem predlošku je i nastala ova predstava. Tijekom stvaralačkog procesa usko je surađivao s timom CirqueduSoleila za koji ima samo riječi hvale: “Volim kulturu koju je stvorio CirqueduSoleil, kako razmišljaju i na koji način potiču te osnažuju svoje izvođače. Volio bih da i u Hollywoodu tako razmišljaju. Toliko su mi se svidjeli neki od kostima, frizure i nakit iz predstave TORUK da razmišljam da ih integriram u najnoviji nastavak filma AVATAR.“

Ne čudi stoga da su na premijere ove predstave diljem svijeta stigli i brojni poznati hollywoodski glumci i pjevači poput Helen Hunt, SigourneyWeaver, ZoeSaldane, LiseBonet, Maike Monroe, supružnika Mire Sorvino i ChrisaBackusa, JoshaDuhamela, Damona Dayouba, BruceaMcGilla te pjevačice ChristineMilian. Ovoj se listi poznatih faca pridružio i naš proslavljeni glumac Goran Višnjić koji je na premijeru u Los Angelesu stigao u društvu svojih kćeri.

A dolasku ove atraktivne izvođačke trupe u zagrebačku Arenu raduju se i domaća poznata lica. Voditeljica DorisPinčić Rogoznicana predstavu će povesti obitelj, a pridružit će joj se i glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je na svom Instagram profilu na trenutak dočarala prepoznatljiva plava lica naroda Na’vi iz filma AVATAR. Kreativna je bila i plesačica, koreografkinja i plesna pedagoginja Larisa Navojec koja je pozdravila dolazak CirqueduSoleila s kratkim video uratkom, a listi domaćih obožavateljica pridružile su se glazbenice ZsaZsai Antonija Šola te glumica SementaRajhard.

CirqueduSoleil uvijek nastoji pružiti nešto novo i biti inovativan, a kako su imali veliku želju da u svoje predstave integriraju više tehnologije, u suradnji s dugogodišnjim partnerom tvrtkom SAP, jednom od najvećih proizvođača softvera na svijetu, razvili su revolucionarnu aplikaciju koja omogućuje publici da postane dijelom predstave kao nikada do sad. Potpuno novi svijet, novi nivo i način gledanja – ovom je aplikacijom CirqueduSoleil uspio premostiti razlike u godinama, povezati svoju publiku kao nitko prije te podići iskustvo na potpuno novu razinu.

Aplikacija TORUK – The First Flight  može se preuzeti za iOS i Android pametne uređaje.

 

TORUK – The First Flight bit će postavljen u Areni Zagreb, od 7. do 9. prosinca 2018., a ulaznice za četiri izvedbe koje su na rasporedu 7. prosinca u 20 sati, 8. prosinca u 15.30 i 19.30 sati te 9. prosinca u 15.30 sati, mogu se osigurati putem sustavaEventim.

Više informacija onadolazećem spektaklu može se pronaći na službenoj Facebook stranici, dok se sve novosti i informacije o CirqueduSoleilmogu pronaći na službenoj internetskoj stranici, Twitter, Instagram i @CirqueSnapSnapchatprofilu.Share the joy
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY