ANY COUTURE – Ovo su haljine stvorene za modne dive i romantične princeze!

Share the joy
 • 137
 •  
 •  
 •  
 •  
  137
  Shares


Obične haljine i općenito kreacije  odavno nisu u trendu. Zašto? Jer ne traže primjetnost i  ne nude originalnost, pa odlaze u zaborav. I taj zaborav zahtijeva velike promjene, ali svakako one pozitivne.

Vrijeme je da se modernim i stilski posebnim haljinama daje prednost i na taj način pokaže da se cijeni ono što je drugačije, posebno i originalno. Tome ide u prilog rad Ana Marije Čulafić, vlasnice  modnog brenda ANY Couture koja stvara kreacije od kojih je svaka priča za sebe, ali ona pozitivna i vrijedna središta pozornosti.

U svakom pogledu na pojedinu kreaciju očigledan je velik trud, još veći rad i najveća ljubav prema modnom dizajnu. I to je primjer jedinstvenosti svakog odjevnog predmeta rađenog preciznim radom Ana Marije Čulafić.

Moderan dizajn, nosive kreacije, kvalitetni materijali i ženstven modni touch samo su neke od odrednica koje se mogu pridodati ovom brendu. I ne zaboravimo detalje koji redovito stvaraju prvi, ali i konačni dojam. Detalji  od čipke, satena, svile kojima se ukrašavaju i dorađuju haljine su zaista stilski moderni i zanimljivi. Mnoge pripadnice ljepšeg spola redovito imaju nedoumice što odjenuti za posebne prigode.

Idealno rješenje je brend ANY Couture. Ukoliko želite zablistati na nekim posebnim događanjima  haljine ovog brenda su odličan i siguran odabir.

U ovakvim kreacijama osjećati ćete se s jedne strane poput modne dive, a s druge poput  romantične princeze. Sve ovisi o tome za koju se kreaciju odlučite. Jedno je sigurno, biti ćete primjetni gdje god da odete. Važno je istaknuti da haljine nisu samo idealne za posebne prigode, već i obične jer su kreacije vrlo nosive i prilagodljive.

Bez obzira radilo se o haljini za večernji ili dnevni izlazak svaka je dizajnirana s posebnom inspiracijom i to im daje posebnu čar.  Dizajnerica osim svečanih kreacija radi i vjenčanice čija jednostavnost i nosivost rijetko koga mogu ostaviti ravnodušnim.

Želja je modne dizajnerice i vlasnice ovog brenda Ana Marije Čulafić da jednog dana izađe njezina kolekcija vjenčanica koje će nema sumnje  oduševiti javnost kao što redovito već sad oduševljavaju kolekcije večernjih haljina.

Njezine primjetne i originalne kreacije možete pronaći putem facebook stranice https://www.facebook.com/croatian.fashion.any.couture/ ili instagram profila https://www.instagram.com/any_couture/?utm_source=ig_profile_share&igshid=1k3gzzn0wvgwhShare the joy
 • 137
 •  
 •  
 •  
 •  
  137
  Shares

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY